Tisdag 6/10-2020 20:02

DAG: Jaha till natt igen och igår kunde jag inte somna alls men då var jag uppe sent med så jag vet i fan om jag kan göra som jag tänkte innan men jag kör så ser jag vart det bär. Kom igång idag till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med att fixa till streamen tills imonn och jag fick det gjort idag under dagen. Så sedan så ringde klockan igen till 12:30 och då gick jag igång med lunchen så efter detta så stack jag till ICA för att handla lite sedan hem igen. Så till 17:00 så var det dags med middagen hade idag karréer med ris idag och såg en ny serie ja den är gammal men nya avsnitt idag såg klar en jag såg när jag åt lunch idag och sedan ett till. Så sedan fick jag i mig en  kopp kaffe och så nu är jag här. Ja mer? Ja jag kommer inte på mer att säga idag så jag säger hej för idag ses igen imonn då till 19:30 tiden igen skulle idag med men glodde och försökte fixa till en sak och då tog det tid och så blev jag sen idag. Nä nog för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag sticker till sent till torsdag så ser jag om jag kan sova sedan eller inte troligen inte men jag kör ändå så ser jag hur det blir.

ROMAN: Nä inget idag.

MUSIK: Nä inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.