Lördag 10/10-2020 19:54

DAG: Jaha till natt igen då ja och sov inte bra inatt heller kom igång tidigt idag sex tiden kom ur sängen till 11:00 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Så till 12:30 gick jag igång med lunchen och så väntade jag till 14:30 då jag gick igång med att läsa högt igen ett tag idag körde en timme får se om det gör att jag sjunger bättre sedan får vi se. Så sedan till 17:00 gick jag igång med middagen och efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Nä inte mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Jaha inget idag.

ROMAN: Ja inget här heller.

MUSIK: Ja inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.