Onsdag 14/10-2020 20:00

DAG: Jaha till natt igen och lite bättre natt inatt sov okey fram till sex tiden kom ur sängen till 11:00 idag fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Så till 12:30 var jag lite sen så jag fick i mig lunchen lite sent idag. Så till två tiden gick jag igång med tipset och sedan till 17:00 gick jag igång med middagen. Hade idag kotletter med mos gott mos och såg en serie idag när jag åt. Ja och efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag och ses igen tills imonn.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag och jag hoppas att jag sover inatt så kör jag imonn igen.

ROMAN: Ja inget idag..

MUSIK: Nä inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.