Torsdag 15/10-2020 20:05

DAG: Jaha till natt igen och igår kom grannen hem sent och satte igång att stampa i golvet igen så lite kass natt inatt. Kom igång till sex tiden och kom ur sängen till 11:10. Fick i mig frukosten och så fick jag i mig lunchen till 12:30 ja jag gick igång till denna tid sedan har jag inte gjort nått idag. Så till 17:00 stack jag till träningen och sedan hem igen. Så gick jag igång med middagen med en gång idag och var sen idag igen tiden går illa fort när jag har en timme på mig att laga och sedan äta med. Så kort blogg idag tror jag visst. Mer? Nä inget mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag gjorde inte allt idag jag glömde två övningar men jag tror om jag gjort dessa så hade jag varit en tio minuter senare idag. Så en bra dag idag.

ROMAN: Ja inget idag.

MUSIK: Nä inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.