Fredag 16/10-2020 19:57

DAG: Jaha till natt igen då ja och inatt vaknade jag till 03:30 första gången sedan ett antal gånger till innan jag kom ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått tills jag stack till ICA för att handla lite sedan hem igen. Jo jag hoppade läsningen idag igen hade inte lust idag alls. Så sedan till 17:00 gick jag igång med middagen hade idag hamburgare och stripes och såg en serie när jag åt idag. Så efter detta idag fick jag i mig tre koppar kaffe hade missat innan när jag blev sen så jag hade mer idag. Jo så ringde jag till Telia och fixade en sak men jag är inte säker på att det blev rätt såg innan och då var det borta helt så jag skall se sedan efter bloggen om det kommit igen. Ja mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja inget idag men jag tror att jag kan gå igång igen med gymmet om jag går senare till det och äter lunch med så men jag vet inte om jag har råd till detta. Denna månaden har jag tagit 500 kronor av mina sparade pengar annars skulle det inte gå ihop. Så jag vet inte om jag kan göra detta skall testa en månad till och se vad jag har kvar. Men nu har jag köpt ny mobil och det kommer gå på 300 mer i utgifter så fan vet om det går?

ROMAN: Ja inget idag.

MUSIK: Nä inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.