Onsdag 11/11.2020 19:56

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt inatt sov inte så bra och kom ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och sedan till ett tiden fick jag i mig en lunch med glodde på en serie när jag åt idag. Så sedan till två tiden stack jag igen till apoteket och hämtade  det sista jag hade där för nu. Sedan hem igen. Och gick igång med middagen till 17:00 hade idag karréer med stripes och såg en film som jag hade sett innan så jag såg inte klart idag glodde bara ett tag och sedan la jag ner. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Ja så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag så jag hoppas att jag kan somna som jag vill inatt så är jag pigg nog för att köra imonn igen.

ROMAN: Nä inget idag.

MUSIK: Nä inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.