Torsdag 12/11-2020 20:05

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt inatt sov så där kom igång till 11:10 fick i  mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Men till ett tiden fick jag i mig lunchen och så efter detta så har jag inte gjort nått idag. Jo jag har efter middagen glott på byxor till träningen köpte innan för inte så länge sedan men de sprack i häcken för ett tag sedan. Men jag fick då ett par L jag vill ha ett par XL så men de höll inte nått så jag tror jag måste köpa ett par nä två par nya igen. Men jag köpte sweetpants och då höll de inte alls så jag tänkte om jag köper ett par träningsbyxor de kostar mer och är av polyester så då håller de nog hoppas jag. Skall se imonn om jag inte köper då jag har inte mycket pengar men får ta av mina sparade pengar igen. Kommer gå på 600 för två par så hoppas jag att dessa håller bättre och inte går sönder igen. Så mer? Jo jag stack till träningen till 17:00 idag och sedan hem igen. Gick igång med middagen och efter detta hoppas jag att jag kan få i mig en kopp kaffe nu efter bloggen hann inte innan. Så mer? Såg en serie när jag åt idag men såg inte klart hinner inte detta idag eller på måndagar tiden räcker inte till för det. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag körde inte allt idag jag tappade farten idag när jag gjorde magen på slutet och la ner och gick hem.

ROMAN: Jaha inget idag heller.

MUSIK: Nä inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.