Lördag 14/11-2020 19:45

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen igår så hade grannen folk hemma så jag sov inte bra glömde säga det igår samma inatt låg länge innan jag tillslut somnade och så kom jag upp idag till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Men till 13:00 tiden fick jag i mig en lunch och så har jag inte gjort mer idag. Så till 17:00 gick jag igång med middagen hade idag korv och mos gott mos och såg en serie när jag åt idag. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe och så har jag inte gjort mer idag. Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag och ses igen imonn.

TRÄNING: Ja inget här idag.

ROMAN: Nä inget mer idag.

MUSIK: Nej inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.