Måndag 16/11-2020 20:04

DAG: Jaha till natt igen då ja och kom igång idag till tidigt tror det var till sju tiden. Somnade sedan inte om igen utan kom ur sängen till 10:10 fick i mig frukosten och så fick jag i mig mina tabletter med till 11:30. Så sedan har jag inte gjort nått idag på hela dagen inte nått. Morsan ringde till ett tiden tror jag att det var och sedan till 17:00 stack jag till träningen och sedan hem igen. Gick igång med middagen och såg lite på teven idag när jag åt men jag hinner inte se mer än slö glo hinner inte se något annat idag. Så mer? Jo jag hann inte få i mig något kaffe idag heller tar dubbelt imonn stället. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Tappade farten idag på slutet och hoppade en övning idag jag var lite seg ändå trotts att jag var rätt okey ändå.

ROMAN: Ja inget idag.

MUSIK: Nä inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.