Onsdag 18/11-2020 19:40

DAG: Jaha igår hade grannen folk  hemma igen så jag sov illa inatt med. Så till 11:10 kom jag ur sängen och fick i mig frukosten och sedan även lunchen. Så jag såg en serie när jag åt lunchen idag och sedan såg jag ett par avsnitt av serier på Disney med idag. Så till 17:00 gick jag igång med middagen hade idag fläsk och löksås och gott mos såg en serie när jag åt idag och efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Jo morsan ringde med just nu för ett tag sedan. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag och jag är redo för att köra imonn så länge grannen inte har folk hemma igen inatt jag hoppas inte det.

ROMAN: Nä inget idag.

MUSIK: Nä inget idag heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.