Lördag 21/11-2020 19:43

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen vaknade tidigt idag och kom ur sängen till 11:00 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jo jag skickade ett mail till en app i mobilen och det tog en jävla tid att göra för det gick inte att skicka och filen kom inte in i datorn heller. Tillslut kom jag på att jag inte hade satt igång att den skulle göra det och då kunde jag skicka men det gick inte heller det för filen var för stor så jag fick tillslut lägga till den till Onedrive och sedan lägga till en länk så gick det tillslut. Så sedan gick jag igång med middagen till 16:30 tiden hade inte ätit lunch idag glömde det idag så jag gick igång med middagen och hade då kotletter med pommes och såg en film som var okey. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Nä inget idag.

ROMAN: Nä inget här heller.

MUSIK: Nä dito här med.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.