Måndag 11/1-2021 20:09

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt inatt kom igång idag till 10:45 och kom sedan ur sängen till 11:10 tiden. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med musiken idag igen. Körde den idag fram till 15:00 då jag fick lägga ner fick ringa till Telia och säga att de inte fixat felet men idag fixade de det hoppas jag. Jag ringde och de sa att de skulle fixa det men det gjorde förra gången med så jag hoppas att det blir okey nu. Så mer? Jo jag stack till träningen idag till 16:30 och sedan hem igen. Hoppade stretchen idag igen och gick igång med middagen med en gång. Såg idag Simsons när jag åt hinner inte se annat idag efter träningen. Så sedan efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Ja jag fick ett samtal från morsan just innan jag skulle gå igång med middagen. Sedan fick jag ett samtal på mobilen från farsans kompis som jag ringde tillbaks. Så mer? Nä inget mer idag ses igen imonn.  Jo imonn skall jag ut och hämta mina tabletter på apoteket melatonin.

TRÄNING: Ja körde idag och det gick bra men då sov jag bra i söndags och inatt då kan jag köra om jag sover kasst en dag så kan jag kanske inte köra på gymmet på en dag med okey sömn behöver två minst och det fick jag  idag.

ROMAN: Ja inget på denna punkt idag heller.

MUSIK: Ja idag gick jag igång till tolv tiden tror jag såg inte på klockan idag men tror att det var tolv och körde sedan fram till 15:00 då jag fick ringa Telia och det gick bra idag. Så återstår det att se om låten blir bra sedan när jag sjunger vi hoppas på det. Har kommit till vers 5 och det är den sista sedan skall jag göra ett break och så kan jag sedan sjunga in det i alla fall är det planen vi får se hur det går.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (natt)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.