Söndag 24/1-2021 19:43

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt inatt men låg länge idag innan jag kom ur sängen 11:10 kom jag ur sängen och fick i mig frukosten. Så sedan till tolv tiden gick jag igång med musiken igen körde den till 16:00 idag då jag gick igång med middagen hade idag karréer med pommes och såg en film från Disney idag igen när jag åt. Så efter detta fick jag i mig en kopp kaffe och nu är jag här. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej tills imonn igen.

TRÄNING: Ja imonn kör jag igen jag har packat väskan och jag hoppas att jag sover inatt så kör jag igen tills imonn.

ROMAN: Ja inget på denna punkt idag heller.

MUSIK: Ja idag lyssnade jag igen och jag kommer lägga upp den för försäljning kanske jag kan tjäna lite på den men den låter annorlunda på denna datorn än på musik datorn men jag hoppas att det är för att ljudkortet är bättre på musikdatorn men skall imonn höra vad de säger om det har ett par frågor att ställa sedan lägger jag upp om det inte finns något hinder till det vill säga. Jag har gjort en bild med med album sida på gjorde detta i Corel painter 2021 men jag har inte full kontroll så det blev lite fel idag men jag tror att jag lägger upp ändå. Så mer? Nä jag får se om någon annan än jag tycker att det är okey men det ser jag när jag lägger upp den. Så hoppas jag att ni som läser detta lyssnar på Spotify så jag tjänar lite pengar på den med. Och det blir första låten sedan kanske jag gör mer om det går bra det läggs upp på alla ställen där musik strömmas så lite kan jag nog tjäna hoppas jag. Jag är nöjd att jag får ihop till en dator vi håller tummarna för det…

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (musiken)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.