Måndag 25/1-2021 20:10

DAG: Jaha till natt igen och en skit natt inatt jag glodde på lite för musiken igår och kunde sedan inte somna alls låg till tre tiden innan jag somnade igår. Kom igång idag till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med musiken idag igen. Så sedan till 16:00 stack jag till träningen idag jag tänkte går tidigt så kommer jag in. Det får bara vara 40 på gymmet så kommer man sent så kommer man inte in så jag gick tidigt idag kommer göra sedan med. Sedan hem igen och gick igång med middagen såg ett avsnitt av Wanda på Disney idag när jag åt. Och så fick jag i mig en kopp kaffe just nu med. Så mer? Jo jag betalade räkningarna idag till tolv tiden och det gick inte att logga in heller tog ett tag innan det gick fick ringa om det då sa de att det är fel så jag fick vänta ett bra tag innan det kom igång idag. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så jag säger ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde lite snabbare idag men inte på allt höjde magen så den tog lite längre tid idag annars så kör jag med tio sekunders tid mellan repen så bra tempo igen efter uppehåll.

ROMAN: Ja inget idag.

MUSIK: Ja tog konto idag men svaren dröjer tills imonn så jag har inte lagt upp något idag bara tagit konto. Får se när jag får svar tills imonn så lägger jag upp. Och den är okey inte bra tror jag i alla fall men får se vad ni säger om den ja om ni lyssnar eller inte kommer nog kunna se det sedan på spotify artist tror jag att det kommer upp sedan när den kommer in. Tar en fyra dagar att komma in på spotify sedan längst tar det sju åtta dagar då är det inne på alla ställen.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (musiken) Sad smile (natt)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.