Lördag 20/2-2021 19:42

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt jag kom på att kolla ett par saker inatt och låg illa länge innan jag somnade igår runt fyra tiden. Så kom ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jo till 14:20 tiden stack jag till posten för att hämta mina tabletter idag sedan hem igen. Skulle ha gjort träningsmaten idag men jag låg till 14:00 idag efter kass natt så jag la ner detta idag gör imonn. Så sedan till 16:00 gick jag igång med middagen hade idag fläsk och mos gott mos och löksås såg två avsnitt idag av samma serie när jag åt. Sedan fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Jo jag har pillat lite med bloggen idag och Twitter fixade lite idag på dessa. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen  imonn.

TRÄNING: Jaha inget idag.

ROMAN: Nä inget här heller.

MUSIK: Och dito här.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.