Söndag 21/2-2021 20:01

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt inatt men jag var ändå lite seg idag till 11:10 när jag kom ur sängen. Så jag har inte gjort nått idag mer än att göra träningsmaten till ett tiden. Så efter detta har jag spelat lite på Nintendo men annars inget alls. Så till 16:00 gick jag igång med middagen hade idag fläsk och löksås och mos gott mos. Såg två avsnitt av samma serie idag när jag åt och sedan fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja så hoppas jag att jag kan somna inatt jag måste lägga ner att glo i mobilen för då sover jag inte. Så kör jag imonn igen.

ROMAN: Ja kanske kör jag imonn om jag sover så skall jag nog göra detta men det återstår att se tills imonn.

MUSIK: Ja jag kanske kör imonn om jag inte sover så skall jag kolla med grannen med om jag kör eller inte vi får se imonn-

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.