Lördag 27/2-2021 19:57

DAG: Jaha till natt igen då ja och grannen hade folk hemma till fyra tiden så jag sov sedan fyra timmar och kom igång idag till åtta tiden. Så till 11:10 fick jag i mig frukosten och så la jag mig igen fram till 15:00 och ont i nacken som vanligt när jag sover kasst. Så till 15:30 gick jag igång med middagen hade idag fiskpinnar och mos gott mos och såg en serie idag när jag åt. Så mer? Jo jag fick i mig en kopp kaffe med ja två missade imorse så jag tog nu. Så mer? Nä jag kommer inte på mer  idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget idag heller.

MUSIK: Nä inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.