Måndag 29/3-2021 20:23

DAG: Jaha till natt igen och kom igång idag till tio tiden hade gärna sovit ett tag till men det tyckte inte grannen idag. Kom ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen idag till ett tiden. Körde fram till 14:30 tiden då jag la ner för dagen. Så sedan till 15:00 stack jag till träningen och sedan hem igen. Gick igång med middagen och såg en serie idag när jag åt. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe med efter middagen. Så mer? Jo morsan ringde och hon hade tagit ett test på senilitet och det gav utslag så hon hade fått tabletter mot detta. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej så länge.

TRÄNING: Ja gick så där idag gjorde inte allt idag men bra nog ändå efter att ha hållit upp i en vecka så.

ROMAN: Ja körde idag och det gick bra idag.

MUSIK: Nä inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.