Måndag 5/4-2021 20:07

DAG: Jaha till natten igen då och en skit natt det var inget som störde mig igår något nämnvärt men jag kunde inte somna och låg skit länge innan jag tillslut somnade. Så en skit natt inatt. Kom igång till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått jag la mig efter frukosten och så låg jag till 15:00 då jag gick upp och fick igång middagen. Men idag hade jag ingen matlust alls så jag fick inte i mig middagen idag. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Och sedan till 19:00 tiden fick jag  i mig två knäcke med ost. Så mer? Nä inget mer idag kass natt och kass dag igen.

TRÄNING: Ja jag hoppar allt denna veckan igen.

ROMAN: Nä inget här.

MUSIK: Nej inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.