Onsdag 7/4-2021 19:31

DAG: Jaha till natt igen då ja och inatt gick de igång igen med bygget och jag vaknade ett otal gånger inatt kom igång till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jag har spelat lite men annars inget alls. Jag gick igång med middagen till 15:00 hade idag fläsk och mos gott mos och såg inte nått idag på teven hade inte lust att se nått idag så jag sket i det idag. Så efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Och det är allt för denna dag.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Ja inget här heller.

MUSIK: Nej inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.