Onsdag 21/4-2021 19:48

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt igen. Kom igång till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Så sedan till 14:00 stack jag till vagnen och stack till läkaren idag. Så vi kom på lite grejor idag jag skall gå upp till nio och sedan gå i en halvtimme och sedan gå igång med dagen. Jag skall också ändra när jag tar min värktablett med en halvtimme i taget. Men jag kommer gå upp till nio och sedan sticka ut och gå och sedan få i mig frukosten för jag måste äta mat när jag tar tabletten annars är det inte bra för magen. Så och så gick jag hem idag och jag kommer inte gå ut tills imonn för jag måste köpa nya skor fick skoskav när jag gick hem idag så jag kommer inte gå imonn. Jag kommer göra musiken imonn och sedan efter det sticka till stan och köpa skor. Som tur är la jag undan 1500 denna månaden till datorn får ta dem. Så mer? Jo jag har fått en sömntablett igen som jag skall ta ett tag så får vi se om jag kan sova bättre då. Mer? Nä inget mer idag.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Ja inget här heller idag.

MUSIK: Ja jag går upp till nio får se hur det kommer gå men sedan hoppas jag att jag kan göra sången till tre tiden ja så jag kan gå till stan sedan och köpa skorna. Går jag igång till tolv så har jag tre timmar på mig att göra den hoppas att det räcker. Vi får se sedan till fredag är det tvätt hela dagen och då kommer jag inte göra mer.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.