Torsdag 22/4-2021 20:06

DAG: Jaha till natt igen då ja och igår tog jag tabletten till tolv och kände inte av nått men ändå somnade jag efter ett tag. Sov okey inatt men kom igång idag till nio och jag var illa seg idag fick sova två timmar mindre inatt. Men jag hoppas att detta tas igen tills imonn. Så upp och fick i mig frukosten och så satte jag igång med musiken till tolv. Mer om detta nedan. Så sedan till 14:00 tror jag att det var eller lite senare så stack jag till stan för att köpa skor. Fick ett par i min butik de gick på 1100 men framme vid kassan fick jag lite avdrag för att jag var kund där och jag fick dem för 800 så gott mos. Så sedan hem och efter detta har jag inte gjort nått idag igen. Jo jag tror att jag har fått felet på datorn fixat idag jag la på allt och felet är inte kvar tror jag så jag tror att det var en uppdatering som fixade det hoppas jag i alla fall. Så nu hoppas jag att det inte kommer igen. Så mer? Nä inget mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja inget idag. Jag hoppas att jag sover bättre nu när jag går upp tidigare så jag kan köra igen.

ROMAN: Ja inget idag. Men sover jag bättre så går jag igång igen hoppas på detta.

MUSIK: Ja körde idag men det sket sig så jag hoppas att jag kan gå igång på romanen igen för nä det blev inget bra idag rösten är kass.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (förhoppningsvis bättre sömn nu)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.