Söndag 30/5-2021 19:53

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen kom igång idag till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med att klippa håret idag till ett tiden. Så när detta var klart så gjorde jag inte nått fram till 15:00 då jag gick igång med middagen hade idag hamburgare och stripes och såg två avsnitt av samma serie idag när jag åt sista avsnittet idag. Så mer? Jo jag fick i mig en kopp kaffe med idag. Jo  jag satte igång den nu så jag tar den sedan innan lägg dags.

TRÄNING: Ja jag skall packa väskan idag och fixa till lite efter bloggen.

ROMAN: Nä inget idag.

MUSIK: Nä inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.