Måndag 21/6-2021 20:10

DAG: Jaha idag sov jag illa hela natten kom igång till 06:00 men kom inte ur sängen till denna tid utan låg kvar till 10:00 då kom jag ur sängen och fick in och borstade tänderna och fick idag i mig en halv macka inte mer. Så och jag lämnade ett nummer som de skulle ringa men de ringde på mobilen och den är inte igång när jag sover. Så jag ringde dem igen men de ringde inte tillbaks igen och jag kunde inte få i  mig middagen förrän till 16:20 då gick de hem jag tror att de har öppet till 16:00 från 08:00 tror jag så då gick jag igång med middagen och fick i mig den. Sedan fick jag i mig två koppar kaffe för jag tog ingen i morse om jag skulle till dem så jag fick i mig två nu. Så mer? Nä inget mer idag. Jo jag såg en film idag när jag åt som jag trodde att jag hade sett men det hade jag inte gjort så jag såg den idag. Så mer? Nä inget mer idag.

TRÄNING: Ja inget idag heller.

ROMAN: Nej inget här heller.

MUSIK: Och nej inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.