Tisdag 22/6-2021 19:45

DAG: Jaha till natt igen då ja en kass natt för jag visste att hon skulle ringa tidigt så jag vaknade till 07:00 kom ur sängen till nio tiden då fick jag ringa tillbaks igen men jag skall ta det efter att jag har fått tanden lagad om detta. Fick tid till måndag 08:30 skit tid men fanns inget mer. Så sedan fick jag i mig frukosten till tio tiden och sedan till 11:30 fick jag i mig mina tabletter. Så sedan har jag inte gjort nått på hela dagen skit hela dagen. Till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag karréer med stripes och såg en film idag när jag åt. Så mer? Jo jag fick i mig en kopp kaffe med idag annars inget mer idag.

TRÄNING: Ja inget idag och inget heller till nästa vecka eftersom jag måste upp till 08:30 ja jag måste upp till 07:30 för att hinna i tid så ingen träning då heller.

ROMAN: Ja inget idag.

MUSIK: Ja inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.