Lördag 4/9-2021 19:41

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt inatt sov okey fram till morgonen då jag var uppe på toan sedan kom jag ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med att spela gitarr igen. Så efter detta har jag kollat kontrollen men jag fattar inte hur man ser om det finns batterier kvar. Finns jo jag såg nu att gamla batterierna hade 100% laddning och nya hade 100% laddning så jag bytte tillbaks igen till gamla igen jag körde ett spel som kontrollen skakade hela tiden i en halvtimme men det drar nog inte så mycket ström ändå tror jag. Sedan fick jag fel på datorn med jag fick starta om ett par gånger innan det blev rätt igen. Då var det Bluetooth som gjorde fel tror jag i alla fall. Men nu fungerar det igen och jag glömmer att starta kontrollen innan jag startar spelet med då blir det fel igen. Så mer? Jo jag gick igång med middagen till 15:20 hade idag fiskpinnar med mos gott mos och såg en serie igen när jag åt idag. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Nä inget mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja inget idag men till måndag kör jag igen hoppas jag.

ROMAN: Ja inget idag.

MUSIK: Ja jag körde idag en gång tror att det skall räcka att köra en gång de säger i videon att köra tre gånger övningen på tre minuter per övning per dag och jag har kört alla övningar tre gånger per dag i fyra dagar tror att det hade räckt med tre dagar för detta om jag inte tar fel. Så imonn skall jag lära mig Batman temat kommer svänga som bara den imonn återkommer med detta imonn. Jag vet inte hur många övningar det är kan vara fem eller mer eller tre har inte sett idag ser imonn.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.