Fredag 17/99-2021 19:41

DAG: Jaha till natt igen och jag sov så där inatt vaknade ett antal gånger och kom igång idag till 10:00 kom upp och fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Kom inte för mig att göra nått idag igen. Jag stack till ICA för att handla lite sedan hem igen. Då var klockan runt tre tiden när jag kom hem. Fick samtal till tre tiden morsan ringde hon kommer och hälsar på tills imonn. Då jag har födelsedag och fyller då 56 år. Så gick jag igång med middagen till efter detta hade då köttet jag la in i mikron igår. Men jag åt inte upp allt om det var dåligt kött kan bli dåligt på ett par timmar framme. Så det tar tre timmar innan det går igenom kroppen men det kan ta längre tid innan man blir dåligt av det. Jag hoppas att det inte var fel på det luktade okey tror jag i alla fall. Så såg en serie när jag åt och sedan fick jag i mig en kopp kaffe. Jo jag har skannat datorerna idag med och det gick bra inga fel idag heller. Men jag skulle logga in på identitets grej som de hade lagt till men mailet jag skulle få kom inte fram till mig. Jag la upp på form om detta får se om jag får svar om ett tag.

TRÄNING: Ja inget idag heller.

ROMAN: Ja inget idag heller.

MUSIK: Ja idag hade varit okey men inte heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.