Söndag 10/10-2021 19:45

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt kass natt inatt kom igång idag till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med att klippa håret efter detta så klippte jag mig och sedan gick jag igång med att dammsuga. Så efter detta har jag inte gjort mer idag. Jo jag har pratat med morsan ett tag. Så till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag fläsk och potatis och löksås såg en serie idag när jag åt och efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Jo jag har bäddat sängen med idag. Mer? Spelat spel men idag gick det inte alls bra att spela så jag la ner kan hoppas att jag kan klara av det en annan dag. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja inget idag men jag  har packat väskan idag och jag hoppas att jag sover inatt så kör jag igen tills imonn.

ROMAN: Ja imonn hoppas jag att jag kan köra igen, vi hoppas på sömn.

MUSIK: Ja inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.