Måndag 11/10-2021 20:18

DAG: Jaha till natt igen då och en rätt okey natt inatt men jag vaknade idag till nio tiden och somna sedan inte om igen kom ur sängen till 10:00 fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen igen till ett tiden. Så till 15:00 stack jag till träningen och sedan hem igen och gick igång med middagen såg inte på nått idag utan slö glodde idag och avslutade med en kopp kaffe. Så mer? Nä inget mer idag.

TRÄNING: Ja hoppade en sak idag men annars gjorde jag allt idag.

ROMAN: Ja körde idag och det gick bra idag lite trögt men ändå helt okey kör mer imonn.

MUSIK: Nä inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.