Tisdag 12/10-2021 19:39

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt inatt kom igång idag till nio tiden och kom ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Så till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag karréer med pommes och såg en serie när jag åt idag. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Nä det var inget mer idag tror jag visst nä. Imonn skall jag till tandläkaren till 11:00 så jag får gå upp till 09:00 och gå till 10:30 så hinner jag dit i tid. Och jag ligger illa efter med pengar denna veckan igen. Men det är tandläkaren som jag har gjort fyra gånger i år och då ligger jag efter igen. Hoppas att pengarna räcker denna månaden.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Och inget här heller idag.

MUSIK: Dito här med.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.