Fredag 26/11-2021 19:51

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kort natt inatt kom igång idag till nio då mobilen ringde. Fick på mig och så stack jag till närhälsan och fick prov till 10:30 tiden sedan hem igen. Och väntade på varorna och de kom idag till 14:50 innan 15:00 skulle de komma och det gjorde de. Jag har väldigt lite pengar kvar nu jag köpte för mycket och jag hoppas att det räcker månaden ut. Jag köper bröd och pålägg ett bröd i veckan och lite till hoppas att detta räcker nu. Så mer? Jo till 15:10 gick jag igång med middagen  hade idag hamburgare och stripes och bröd och såg en serie idag när jag åt. Och efter detta fick jag i mig en kopp kaffe med. Så mer? Nä inget mer idag så vi ses igen tills imonn.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Ja inget här heller.

MUSIK: Ja jag har laddat ett plugin idag men hela siten kraschade och jag hoppas att jag får det tills idag till 22:00 tiden skall lägga till i Cubase och det är gratis med därför så gick det som det gick men skall se till 22 tiden om det kom fram.

Jo så har jag idag skannat datorerna med båda är klara och inget skit fanns med. Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.