Måndag 29/11-2021 20:03

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt hela natten inatt. Jag har allergi och då täpper näsan igen det hade jag inatt och jag vaknade ett otal gånger att jag inte kunde andas inatt så skit natt. Kom igång idag till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen jag bestämde mig för att hoppa träningen idag igen. Så till 14:00 gick jag igång med träningsmaten glömde göra den igår nä jag hann inte göra igår så jag gjorde idag. Och till 15:00 fick jag  i mig middagen och såg två avsnitt av samma serie idag när jag åt. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe med. Så mer? Nä inget mer idag jo morsan ringde idag hade väldigt ont igen tabletterna tar inte som de skall och det finns inget jag kan göra heller.

TRÄNING: Ja hoppade träningen idag igen jag hoppas komma igen till nästa vecka igen.

ROMAN: Ja inget idag.

MUSIK: Ja inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.