Onsdag 26/1-2022 19:41

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt inatt. Vaknade massor med gånger och sedan till nio tiden och så beslutade jag att jag skulle ta bort tiden till dos 3 sedan ringde jag till 1177 och så till 10:45 fick jag svar att det nog är covid jag har. Skall stanna hemma till fredag då jag skall tvätta och sedan om jag inte har mer symtom så skall jag ta dos 3 efter två veckor igen. Det måste ha varit grannen som smittade mig jag fick en bok till lördag eller fredag kommer inte ihåg när det var och smittan måste ha varit på den. För jag fick symtom till måndag kväll och då kan det inte ha varit gymmet som smittade mig utan boken. Så mer? Jo till någon tid ringde morsan igen hon är dålig igen slem och har svårt att andas de väntar till måndag igen att göra nått så det inte är covid hon har med. Så sedan till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag hamburgare och pommes och såg två serier idag när jag åt och efter detta fick jag i mig en kopp kaffe.

TRÄNING: Ja inget idag och jag kommer hoppa till torsdag med så hoppas jag att jag är frisk igen till måndag.

ROMAN: Ja inget idag.

MUSIK: Nä inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag) (covid?)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.