Onsdag 30/3-2022 19:35

DAG: Jaha till natt igen då ja och idag vaknade jag tidigt till nio tiden kom ur sängen och fick i mig frukosten och så fick jag idag vänta på klockan att slå 11:30 då det är dags för smärt tabletterna och vitaminerna. Så sedan till ett tiden gick jag igång med romanen idag igen. Ja jag startade lite tidigare idag men till ett så var jag igång på riktigt. Körde idag till 14:30 då jag la ner för dagen. Sedan till tre nä klockan var 15:30 när jag gick igång med middagen lite sen idag. Jag hade idag hamburgare och pommes och såg en ny serie idag när jag åt Moon Knight på Disney första avsnittet idag har aldrig läst denna någon gång men verkade okey. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så la jag mig igen ett tag och sedan gick jag igång med bloggen. En bra dag idag. Jo jag ringde ett samtal med kom fram till tolv tiden jag minns inte när exakt men fick ett samtal sedan. Så mer? Nä inget mer idag.

TRÄNING: Ja inget idag men tills imonn så kör jag igen om jag sover då vill säga hoppas på det.

ROMAN: Ja körde idag och jag fick till det igen gick bra idag igen har mycket att göra jag har skrivit upp små notiser som jag nu fixar till lite extra historier som jag sedan binder ihop med. Sedan skall jag som slut ta gubben och hunden som jag skall ta lite längre tänkte jag får se hur det går med det och jag har skrivit rätt mycket fram till nu men då är det över många månader med jag fick hålla upp när jag sov illa och så gick jag igång igen.

MUSIK: Ja inget idag.

Jag säger Tjingeling!  Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.