Torsdag 31/3-2022 20:05

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt inatt. Vaknade ett otal gånger inatt en konstig lukt och att elementet knackade så en skit natt. Kom igång idag till 10:45 sedan kom jag ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jag låg ett tag men hade inte lust med detta och så upp igen och sedan i säng igen. Tills klockan slog 14:45 då gick jag igång med att få på mig kläderna och sedan sticka till gymmet och sedan hem igen. Gick igång med middagen och såg på teven en tecknad film idag som var okey på Disney. Så efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Jo jag köpte idag en postkodlott för 49 kommer kosta sedan 170 per månad men jag har chans på lite pengar vinner ju inget på annat så jag tänkte kör ett tag på detta med. Så mer? Nä inget mer idag.

TRÄNING: Ja körde nästan allt idag igen men det satt en kille som lyfte tungt och vilade sedan länge jag orkade inte vänta på detta så jag stack missade en övning idag. Men det gick bra trotts kass natt.

ROMAN: Ja inget idag.

MUSIK: Och dito här med.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.