Torsdag 5/5-2022 20:02

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen kom igång idag till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Skall till tandhygienisten till senare fick tid idag fick en tid på kort men den var inte bra så jag fick en ny idag. Så mer? Jo till tre gick jag igång med middagen hade idag karréer med ris men jag skulle ha haft köttbullar idag eftersom det är träningsdag idag men får ta imonn. Såg klart filmen idag den var okey att se slutade bra med. Så mer? Jo jag fick en kopp kaffe idag efter middagen med känner fortfarande inte smak på den eller tandkräm hoppas att det kommer tillbaks igen snart har gått två månader nu sedan jag blev frisk men jag har inte råd att köpa doft set går på 300 eller nått sånt och det har inte råd med. Så mer? Nä inget mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Ja hade det inte varit för att tandhygienisten skulle ringa så  kanske jag kunde ha kört idag.

MUSIK: Nä inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.