Tisdag 17/5-2022 19:48

DAG: Jaha till natt igen då och sov rätt kasst inatt igen kom igång idag till sex tiden och till 10:20 ringde de och sa att läkaren var sjuk så fick ny tid igen om ett par veckor. Så kom ur sängen till 11:00 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Tänkte gå igång med romanen men tappade farten på det med idag. Så sedan till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag karréer med ris och pepparsås och såg en serie idag igen när jag åt. Så efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Jo imonn skall jag till tandhygienisten till 11:00 så jag måste upp tidigt imonn. Tar frukosten när jag kommer hem igen och tabletterna  när jag kommer hem igen vet inte hur länge det tar men jag hinner ändå få i mig tabletterna det kan variera på en halvtimme så det är lugnt.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget här heller.

MUSIK: Och nej inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.