Fredag 10/6-2022 19:32

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt inatt kom igång idag till sex tiden och kom sedan ur sängen till 9:50 då jag startade upp datorn och satte igång skannern sedan la jag mig igen fram till 10:45 då kom jag upp och fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen idag till ett tiden lite seg idag men jag la mig och gick igång till ett tiden. Körde den idag till 14:00 då jag la ner för dagen och stack till ICA för att handla lite sedan hem igen. Gick igång med middagen till 15:00 hade idag korv och pommes och såg idag två avsnitt av samma serie när jag åt. Jag såg watchman serien har sett till avsnitt fem idag på HBOMax har gått över till denna då alla andra serier har tagit slut men nu kommer obiwan och en till på Disney ser till imonn detta. Så mer? Nä inget mer idag ses igen imonn. Hoppas jag sover inatt med.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Ja tog tid idag innan jag kom igång men tillslut gick  jag igång och det gick bra idag kom igång som jag ville även om tiden var kort idag.

MUSIK: Ja inget idag.

Jag säger Tjingeling!  Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.