Onsdag 15/6-2022 19:36

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt igen kom igång idag till 11:10 fick i mig frukosten jag vaknade idag till sju tiden. Så la jag mig igen fram till 14:00 då gick jag upp och satte sedan igång med middagen till 15:00 hade idag karréer med stripes och såg en bit av filmen idag igen. Jag såg dune igen men såg som sagt inte klart idag heller Så efter detta fick jag i mig två koppar kaffe och så inget mer idag. En skit dag igen.

TRÄNING: Ja inget idag och inget heller imonn.

ROMAN: Nä inget här heller.

MUSIK: Och nej inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.