Måndag 25/7-2022 20:01

DAG: Jaha till natt igen då ja och grannen var uppe till sent inatt och jag sov illa inatt igen. Klockan var nog två tre innan jag somnade inatt. Kom igång idag till sex tiden och kom sedan ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen fick inget alls gjort efter kass natt igen. Så till 14:45 stack jag till träningen och sedan hem igen. Gick igång med middagen och såg en serie idag när jag åt. Efter detta fick jag i mig två koppar kaffe idag igen och sedan tog jag på ryggstödet fram till 19:30 idag en timme idag igen. Så mer? Ja idag var det inte mer än detta.

TRÄNING: Ja idag hade jag full fart så jag var klar till 15:45 idag gick med väldig fart idag och allt gick lätt trotts att det var väldigt fuktigt idag både inne och ute fick gå med paraply idag öste ner.

ROMAN: Ja tyvärr idag inget igen. Men jag har beställt öronproppar för 200 kommer imonn eller dan där efter. Kan bara hoppas att jag kan ha dessa när jag sover vi hoppas på det. Sedan sätter de igång till den 31 med oljud ända till 7 och sedan igen från 14 till 17 och sedan igen med detta fram till 29 augusti så jag hoppas verkligen att de kan användas på natten så jag får lite sömn i augusti med annars kommer allt stanna för mig och jag kommer inte få nått gjort alls.

MUSIK: Nä inget här.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) Smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.