Torsdag 28/7-2022 19:40

DAG: Jaha till natt igen då ja och inatt sov jag illa igen. Grannen var uppe igen hela natten tror jag så jag sov illa. Så kom igång idag till åtta tiden och kom sedan ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Så till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag karréer med potatisgratäng och såg två avsnitt av samma serie idag när jag åt. Efter detta fick jag i mig två koppar kaffe idag igen. Så mer? Nä inget mer idag.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget idag.

MUSIK: Nä inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.