Måndag 21/11-2022 20:10

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen kom igång idag till nio tiden kom sedan ur sängen till 11:00 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Så sedan till 14:45 stack jag till träningen och sedan hem igen. Så gick igång med middagen till 16:30 tiden sedan till 17:00 gick jag igång med övningarna igen. Sedan såg jag en serie när jag åt idag. Och efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen. Mer? Nä.

TRÄNING: Ja körde idag men jag var seg idag och jag tog en illa tid på mig med jag gick till 16:10 tiden så sen idag och seg.

ROAMN: Ja inget idag.

MUSIK: Nä inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (dag) (natt)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.