Måndag 6/3-2023 20:09

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen inatt kom igång till sex tiden och kom sedan ur sängen till 10:40 idag och jag hoppade grötfrukosten idag igen. Och så hade jag ont i höften igen men det är ryggen med inte bara höften kände jag idag och jag bytte övningar idag till ett tiden. Men jag hade väldigt ont idag och jag tänkte hoppar gymmet idag och kör sedan övningarna och ser om det blir bättre denna veckan. Ja imorse ja lite senare idag så kände jag av det mycket och la ner gymmet idag. Men sedan har jag fått mindre ont igen men då har jag igen stöd när jag sitter i soffan och håller ryggen rak med när jag sitter ner. Så jag hoppade gymmet idag och gick igång med middagen till 16:00 tiden såg då ett avsnitt av en serie och sedan en till och efter detta fick jag i mig två koppar kaffe med idag. Ja mer? Nä inget mer idag.

TRÄNING: Ja hoppade idag och det var nog bra ändå så jag kan få ryggen okey igen. Kan dock inte förstå att det kommer igen efter att ha varit borta väldigt länge innan. Men de nya övningarna kommer nog få bort det igen. Dessa övningar fick jag till 2015 såg jag idag nu har jag haft ont i ryggen där efter med jag hade hoppats att jag skulle få bort det för gott. Men jag skall köra dessa övningar denna månaden sedan får jag kolla om det är över igen.

ROMAN: Nä  inget idag även om jag läste igår till 18:00 en stund så inget mer idag-

MUSIK: Ja inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.