Tisdag 16/5-2023 19:36

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt inatt kom igång idag till fem tiden sedan till sex och sedan låg jag till åtta då jag kom ur sängen med en gång idag. Fick på mig och sedan fick jag av alla sängkläder och sköt undan stolen och fick sedan upp sängen på sidan och fick sedan upp och öppnade alla dörrar och ner igen och sedan släpade jag upp sängen. Och det är en säng på 120 bred och det var rätt tungt att få upp men det tog inte mer än en 15 minuter att få upp gick rätt snabbt ändå tyckte jag i alla fall. Men jag fick blåmärken på handen höger och blodvite på båda händerna och mer blåmärken på höger knä för den turen upp. Sedan satte jag mig i soffan och väntade på att de skulle komma mellan 9:10 till 10:10 de kom till 9:30 tiden och de fick upp sängen lätt och snabbt trotts att de fick bära upp den för alla trappor. Och sängen var perfekt sängen jag låg i varuhuset var slö men denna jag fick var hård och jag låg helt rakt i den med. Så hoppas jag att jag inte får några men att ligga rakt efter så lång tid i sned. Har legat i sned i fyra månader tror jag i alla fall. Men det vet jag imonn. Sedan mesta delen av dagen har jag legat i sängen för att jag gick upp tidigt och för att vänja ryggen för denna säng. Jag har känt av i nacken och lite i ryggen men inte så mycket idag. Så sedan till 14:45 gick jag igång med middagen hade idag igen wok och såg en film den jag började på igår och den var väl okey inte mer. Så efter detta fick jag i mig två koppar kaffe och sedan var det inget mer. Jo jag spelade lite idag med ett par korta stunder bara. Nu var det slut för idag.

TRÄNING: Ja jag har idag packat väskan så hoppas jag att jag sover inatt och inte får ont i ryggen så  kör jag igen imonn.

ROMAN: Ja inget här heller idag.

MUSIK: Nej inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) Smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.