Torsdag 2/1-2014 20:22

DAG: Jaha till natt igen då och en riktigt bra sådan inatt. Somnade som jag skulle och sov sedan fram till sju tiden då jag var uppe på toan. Och somnade om igen fram till elva dock sov jag inte hela tiden fram till elva men bra sömn inatt. Så kom upp och fick i mig frukosten sedan körde jag igång med romanen först till ett då det var lunch och sedan från två till tre. Jo jag fick ett sms idag från 4 sound och jag har fått mina grejor så jag skall hämta dem imonn. Dock så tror jag inte allt är med det skulle ta längre tid att få cubase och jag frågade om det kommer på samma gång och han sa ja. Men vi får se imonn vad de har, jag har inte mailat dem om det så jag hoppas att de vet på 4 sound. Så mer? Jo till halv fyra så stack jag till träningen tränade sedan hem igen och stretch och så middag på det. Såg på family guy när jag åt och efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och det är därför jag är sen idag fick vänta tills den var kall nog för att dricka. Så mer? Jo min statistik kommer inte denna månaden ja det var ju december som inte kom med vet inte varför men den raderade hela 2013 och gick igång med 2014. Jag drog ett mail om detta men jag har inte allt för stora förhoppningar om att det går att lösa. Så mer? En bra dag idag. Ler

TRÄNING: Ja idag hade jag kraft när jag körde och jag cyklade i 35 minuter idag i hög fart så en bra träning idag.

ROMAN: Ja idag när jag skulle gå igång så kom en uppdatering till mobilen så jag gjorde den innan jag gick igång idag. Så jag missade en halvtimma idag. Det var trögt att köra idag vet inte varför men så var det. Men jag fick en och en halvtimma idag iallafall.

MUSIK: Ja skall imonn ut till 4 sound och köpa mina grejor men jag tror som sagt var inte att allt har kommit. Men vi får se tills imonn.

WEBB: Ja imonn så hinner jag inte med nått på denna punkt men måste köra nu om jag skall få igång mina nya hemsida någon gång.

Så slut för idag och tack för idag. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.